yoguini

taller

d' astrologia

 

Nou Taller d' Astrologia

Dissabte, 15 maig 2021

 

La influència de la Lluna i Venus en les nostres relacions.

 

 

Quan ens pregunten "De quin signe ets?" contestem el signe on s'ubica el Sol a la nostra carta natal, el nostre mapa astrològic. Però n'hi ha altres 9 planetes que, des de l'astrologia psicològica estudiem per tal de tenir informació de les nostres capacitats i les nostres febleses.

 

En particular, la Lluna parla de les nostres emocions i Venus de les energies que necessitem per sentir-nos bé, per desenvolupar la nostra autoestima.

 

Conèixer les característiques d'aquests dos planetes ens ajuda a identificar aquells punts que encara no acabem de comprendre a l'hora de relacionar-nos amb els nostres amics i amigues o la nostra parella. Per què sempre caiem en els mateixos errors? Per què se'ns acosta sempre el mateix tipus de persones?

 

Aquest és el tema que us proposem en el Taller del proper 15 de maig, per a què pugueu tenir pistes sobre la Lluna i la Venus a la vostra carta natal i posar una mica més de consciència a l'hora de relacionar-vos.

 

 

Data:        dissabte 15 maig 2021

Horari:     16:00 a 19:00

Preu:         35 euros

 

inscripcions: 679 485 634

 

Dirigeix: Alejandra de Martino

 

Si ja heu fet algun taller abans, porteu la vostra carta natal. En cas contrari heu d'enviar-me la vostra data de naixement( dia, mes, any, lloc i hora el més exacte possible).

 

Carrer d’Antoni Torrella,1,Entl. 1a (Cantonada Rambla. Prop Ferrocarrils Catalans), Terrassa,  Telèfon 679 485 634

espanyol