Cursos d' iniciació al Reiki Usui Tradicional Japonès

 

Reiki és una tècnica d'harmonització natural que consisteix en la canalització d'Energia Vital Universal a través de les mans. Amb ella podem harmonitzar el cos, la ment i l'esperit, creant una persona sana i equilibrada. El seu ús pot ser específic, per a dolors puntuals, o general per crear-nos harmonia.

 

Reiki va ser desenvolupat per Doctor Usui, un catedràtic i monjo japonès a la fi del segle passat. El va ser el primer Mestre de Reiki. Després de molts anys d'estudis en l'Índia, Japó i Tibet seguit per un moment específic de "il·luminació", el Doctor Usui va perfeccionar la tècnica de canalitzar l'Energia Universal que ens envolta, enfocant-la cap a nosaltres per sanar i equilibrar.

 

 

Imparteix:

 

Carme Roig ( Mestra i terapeuta diplomada de Reiki (Alianza Española de Reiki / Federación Española de Reiki) - Monitora TRCE i Reflexologia Shokusindo (ISMET) Terapeuta Floral (Gremi Herbolaris)

 

 

2on. Nivell de Reiki - Okuden:

 

Augmenta la capacitat de curació i es practica la sanació amb tres dels símbols que va transmetre Usui Sensei.

 

Els objectius pràctics d'aquest nivell consisteixen en un aprenentatge avançat per tractar en major profunditat els aspectes mental i emocional, podent ajudant a eliminar qualsevol descompensació, transcendint el temps i l'espai.

 

Amb aquest nivell de Reiki, conegut com el mental i emocional, treballaràs amb situacions emocionals i mentals. El més important és que comences a treballar en profunditat els temes de la teva vida. Es treballa el que hi ha darrere dels problemes, la causa dels mateixos.

 

Amb el Nivell II de Reiki, comences a modificar el teu entorn amb Reiki usant les potents eines que s'aprenen en el curs. Aprendràs a usar els símbols de Reiki que s'utilitzen per dur a terme les diferents tasques. El nivell II posa més èmfasi sobre el cos energètic i la causa d'un problema, comparat amb el cos físic del primer. Aprendràs a realitzar tractaments a distància com una eina més per ajudar-te a aconseguir la realització el teu propi Ésser.

 

Durada 1 dia sencer (descans per menjar), i mig dia del dia següent.

per tornar-nos a trobar 3 o 4 setmanes després per aclarir dubtes i fer l´entrega del diploma.

 

 

Dia: Dissabte 25 de maig 2019

Horari: 10:00-14:00 i 16:00-20:00

 

Dia: Diumenge 26 de maig 2019

Horari: 10:00-14:00

 

Cost total: 160 €

Inscripcions: 679 485 634

 

 

S' entrega manual i diploma acreditatiu de "Aliança Espanyola de Reiki” i la pràctica necessària per la seva aplicació.

 

1er. Nivell de Reiki - Shoden:

 

L'alumne aprèn a connectar amb el REIKI i a transmetre-ho a través de les seves mans, en acte-tractament i pels altres. S'introdueix en l'art de la meditació conscient i rep les iniciacions per enfortir la seva connexió amb REIKI:

 

Durada 1 dia sencer (descans per dinar) per tornar-nos a trobar 3 o 4 setmanes desprès per aclarir dubtes i fer l´entrega del diploma.

 

 

 

Dia: Dissabte 29 de juny 2019

Horari: 10:00-14:00 i 16:00-20:00

 

Cost: 100 €

Inscripcions: 679 485 634

 

 

S' entrega manual i diploma acreditatiu de "Aliança Espanyola de Reiki” i la pràctica necessària per la seva aplicació.

 

 

Carrer d’Antoni Torrella,1,Entl. 1a (Cantonada Rambla. Prop Ferrocarrils Catalans), Terrassa,  Telèfon 679 485 634

espanyol