yoguini

 

El Tai-Txi i el Qi-Gong són Arts d’ origen xinès, amb qualitats terapèutiques, meditatives i marcials. Estan basats en el desenvolupament de l’ energia interior, objecte de l’ acupuntura i altres mètodes terapèutics xinesos, a través d’ una successió de moviments corporals encadenats, harmònics, lents i suaus, coordinats amb la respiració profunda i la concentració mental.

 

Objectius de les Classes de Tai-Txi/Qi-Gong: Aquests Arts compleixen una funció terapèutica molt eficaç per prevenir malalties conservant i vigoritzant la salut. La pràctica garanteix progressivament l’ equilibri psicosomàtic, aportant una major harmonia amb un mateix i amb el nostre entorn, permetent equilibrar les disfuncions de les condicions amb les que vivim actualment, producte d’ un camí agitat i brusc, exterior com interior.

 

Si el teu desig és mantenir-te en forma i bona salut, gaudir de serenitat i equilibri interiors, (formes de 24, 40 i 108 Moviments del TAI-TXI i les formes de Qi-Gong de Luohan de 18 moviments i els  Brocats de Seda, i molt més) aquesta és la teva opció.

 

Classes: dimarts i dijous de 18:00 a 19:15

tai-txi

Carrer d’Antoni Torrella,1,Entl. 1a (Cantonada Rambla. Prop Ferrocarrils Catalans), Terrassa,  Telèfon 679 485 634

espanyol